Beeld Zorg App

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, TweedelijnszorgDe Beeld Zorg App wordt al jaren door diverse zorginstellingen in Nederland gebruikt voor zorg op afstand. De Beeld Zorg App is zeer eenvoudig in gebruik, werkt op iOS/Android/Web (ook cross platform) en valt op door zijn opvallend hoge kwaliteit. De app is speciaal ontwikkeld voor de zorg. Dat zie je terug in de eenvoudige wijze waarop cliënten, mantelzorgers en familieleden kunnen aansluiten en in de specifieke functionaliteiten voor de zorg die in de applicatie zijn verwerkt. Naast 1 op 1 gesprekken kun je in de Beeld Zorg App bijvoorbeeld gesprekken met meerdere mensen tegelijk voeren. Registratie en declaratie van gesprekken is geautomatiseerd.

Met de Beeld Zorg App kun je zorg op afstand leveren en daarmee slimmer en efficiënter een antwoord bieden op zorgvragen. Voor veel begeleiding en zorgtaken – zoals hulp bij medicijninname, controles of een check hoe het met iemand gaat – biedt de Beeld Zorg App uitkomst. Je bespaart reistijd en -kosten en cliënten ervaren het gebruik van de Beeld Zorg App als zeer positief. En werkt op alle devices, van telefoon, tot tablet en laptop. Google Chrome, Firefox en Safari worden ondersteund. Internet Explorer bewust niet, vanwege de veiligheidsrisico’s.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

KIJKsluiter

Geplaatst in: Eerstelijnszorg

KIJKsluiter is een platform met ongeveer 8.500 animatievideo’s waarin de belangrijkste informatie

Zivver Meet

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Zivver Meet is de beveiligde videobeldienst voor de zorg- en gemeentesector en

Vcare Video connect

Geplaatst in: Eerstelijnszorg

E-consult zonder download Met Video connect kan er eenvoudig en veilig een