Andere handen

Geverifieerd door redactie

Categorie: Eerstelijnszorg, TweedelijnszorgAndere handen is werkend en per direct inzetbaar voor organisaties en individuen.
De community biedt de mogelijkheid voor professionals om met elkaar te communiceren via de tijdlijn, via een chatfunctie en via besloten groepen.
Delen van goede ervaringen, delen van berichten, reageren met een opinie of met kennis, vragen stellen en/of verwijzen naar andere bijdragen kan allemaal.

De community draait sinds 2012 en is toegankelijk voor mensen die samenwerken in de zorg en het sociaal domein. Professionals, ervaringsdeskundigen, beleidsmedewerkers, managers, bestuurders en experts, iedereen kan op persoonlijke titel toegang krijgen via het eigen mail-account.

Na acceptatie van de registratie link (iedereen doet als persoon mee, geen anonieme accounts mogelijk, je gaat met respect met andere leden om) word je lid en kan je bijdragen plaatsen op de tijdlijn en reageren op andere bijdragen. Desgewenst kan je je aanmelden voor Vakgroepen die over een bepaald thema gaan. Het is ook mogelijk per direct een groep over Corona en wat professionals willen weten te starten . Eenvoudig als dit:

stap 1: meld je aan met je mailaccount (normaal kosten 55 euro per account incl. BTW per jaar)
Stap 2: activeer de registratie link
Stap 3: start met delen en vragen
(kan binnen uur geregeld zijn)

Voor organisaties:
Stap 1: we maken een eigen groep of community aan en maken afspraken over wie er worden uitgenodigd plus de financiering
Stap 2: mensen worden uitgenodigd via de mail met een aangepast bericht waarom ze worden uitgenodigd en wat de bedoeling is
Stap 3: mensen activeren hun registratielink en starten met lezen en bijdragen.
(kan binnen een dag geregeld zijn)

Op de community zijn we bezig om dialoog te stimuleren over de praktijk van Corona op het werk en in ieders leven.

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als