Nettie

Geverifieerd door redactie

Categorie: EerstelijnszorgBeeldbellen.
Persoonlijke aandacht via beeldcontact met vaste medewerkers op ons Welzijnscentrum

Als zorggever wil je dat alles goed geregeld is voor degene voor wie jij zorgt. Dat kan een ouder zijn, een buurman of misschien werk jij voor iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken. Dan weet jij ook dat zorg geven veel tijd kan kosten. Nettie zorgt ervoor dat je een deel van deze tijd terug kan winnen. Daarnaast kan degene waarvoor jij zorgt prettig en veilig thuis (blijven) wonen. Win-win dus!

Doordat de zorgvrager regelmatig kan beeldbellen met een welzijnscoach en via slimme apparatuur gemonitord wordt, kun je een deel van je zorgen loslaten.

Met de zorgdiensten en welzijnshulpmiddelen van Nettie houden wij in de gaten of iemands gezondheid achteruitgaat en betrekken je op momenten dat het nodig is. Via de Nettie-app krijg je updates hoe het met diegene gaat, terwijl je zelf de afspraken beheert en je zorgtaken verdeelt met de sociale omgeving. Hierdoor houd jij tijd over voor je werk, bespaar je een hoop reistijd of houd je meer tijd over om leuke dingen met je naasten te doen. Omdat jij wordt ontzorgd, heb je meer tijd om te zorgen.

Oplossingen als Nettie kunnen ook ingezet worden door professionele organisaties als verzorgingshuizen en thuiszorgorganisatie. Dit bieden we aan op virtuelethuiszorg.nl

Bezoek website

Tags: , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

3 maanden lang gratis Mextra Corona MVO met een onbeperkt aantal cliënten.

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MEXTRA is een elektronisch cliëntendossier dat zich aanpast aan uw unieke zorgproces.

Beeld Zorg App

Geplaatst in: Derdelijnszorg

De Beeld Zorg App wordt al jaren door diverse zorginstellingen in Nederland

Sophi

Geplaatst in: Eerstelijnszorg

Ouders en verwanten van een kind met een beperking zitten door deze