Therapieland

Geverifieerd door redactie

Categorie: BlogBeeldbellen

Door de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19) merken wij dat veel van onze behandelaren zich zorgen maken over de mogelijkheid om voldoende hulp te kunnen bieden aan cliënten. Zeker in deze tijd vinden wij het belangrijk dat iedereen de hulp krijgt die hij / zij nodig heeft, daarom hebben wij besloten dat iedere behandelaar tot en met 17 mei geheel gratis gebruik kan maken van beeldbellen. Door gebruik te maken van beeldbellen kunnen de gesprekken tussen behandelaren en cliënten op afstand plaatsvinden via ons beveiligde platform. We zijn voorbereid op een groot aantal gebruikers van videobellen: ook dan beloven wij een goed werkend product.

Indien je nog geen gebruik maakt van Therapieland en interesse hebt in deze of andere functionaliteiten van Therapieland, neem dan contact op via info@therapieland.nl of 020-7712848.

Benieuwd hoe beeldbellen in zijn werk gaat? Bekijk hier de handleiding.

Bezoek website

Tags: , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Online COVID-19-training zorgprofessionals

Geplaatst in: Blog

Ga je werken als verpleegkundige op een IC afdeling en kom je

Luscii

Geplaatst in: Blog

Met de Luscii app coach begeleid je patiënten buiten het ziekenhuis. Gewoon

Carepoint

Geplaatst in: Blog

PGO (persoonlijke gezondheidsomgeving). PKB kan nu al aan meer dan 100 wearables